2015. január 6., kedd

Na,megint itt vagyok. Még mindig nem tudom minek csinálom ezt,de majd kialakul :) Ahogy tegnap is írtam,hobbinak jó lesz. Én nem akarok egy blogon világmegváltó gondolatokat közölni, az nem az én saram. Bár akadna mostanság olyan téma,amiről szívesen elfilozófálnák, de még nem most.
No,mindegy.  
Ma január 6-a van, és bár már vége lenne. VizsgaidőSUCK-jeeeee, és hasonlók :)
Mintha futnák még csak a gondolat elől is. Ilyenkor minden fontosabb, mint elővenni a jegyzeteket és tanulni...Talán erre is jó lesz majd ez az egész. Kilépni egy kicsit mindenből és magam mögött hagyni azt, ami rám nehezedik. 

Szerintem ilyen mindenkivel előfordul. Van az a súly, ami ott nyomódik a tarkónknál és csak nehezebb lesz, egyre jobban. Az ember ilyenkor megy el nyaralni, vagy nem? Na már persze ha nyár van. Ha pedig még sem, akkor várjuk a hétvégét, hogy kilépjünk a mókuskerékből.Ó, milyen szuper a péntek délután és milyen sunyik a vasárnap esték, mintha azt suttognák, hogy holnap hétfő és puff, már el is ment a kedve az embernek.
Ó, de nem vagyok most ilyen hangulatromboló kedvemben. Bár biztos, hogy sor kerül arra is. 
Vissza térve az előbbi gondolatomhoz,úgy vélem, hogy mindenképpen meg kell állni néha egy szusszantásra, különben nem biztos, hogy legközelebb lesz rá időnk. Bár így ünnepek után talán egy kicsit ki vagyunk pihenve, ilyenkor csak az a gond, hogyan térjünk vissza a szürke mindennapokba. Mi segíthet a munkahelyi/főiskolai/iskolai légkör javításán. Mondjuk ha az embernek jó munkatársai vannak és poénkodnak egy csomót, de legyen ez bárhol, szerintem mindenhol így van. 
Szóval Január,please be good! Vagy tedd jobbá te magad ;)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése